Slider

Noriu... ir keliauju!

2017 m. vasario 19 d., sekmadienis


Kelionės – mano hobis ir aistra. Keliauju daugiau kaip 20 metų.

Vaikystėje keliavau mintyse žiūrėdama laidas apie keliones. 10-ties metų pirmą sykį iškeliavau su giminaičiais į Leningradą (dabar Peterburgą) ir Kareliją. Kelionė padarė tokį didelį įspūdį, kad nebegalėjau sustoti savo vaikiškoje galvoje regzti planų, kaip iškeliauti kur nors toli toli. 

Mėgstu keliauti savarankiškai, planuoti keliones, dėlioti maršrutus. Pirmoji savarankiška kelionė buvo su klase į Kijevą 11-oje klasėje. Parašiau laišką (tada interneto ir mobiliųjų telefonų nebuvo) „į niekur“ – į Ukrainą, Kijevo 33-ąją vidurinę mokyklą 11a klasę. :) Pasiūliau draugauti ir suorganizuoti mūsų klasės priėmimą. Pavyko! Išvažiavome į visiškai beprotišką, bet labai linksmą ir pilną nuotykių kelionę Kijevan. Iki šiol nesuprantu,  kaip tėvai mus ten išleido? :)

Taip ir planuoju iki šiol keliones savo šeimai, draugams ir bendradarbiams. Keliaujame su vyru dviese arba visa šeima į trumpas ir ilgas keliones mašina, autobusu, lėktuvu, laivu, baidarėmis. Šeimos išlaidas nuolat „matuojame“ kelionėmis .Dažnai svarstome: statyti sandėliuką, atnaujinti baldus, mašiną ar važiuoti į kelionę? Pasibaigus vienai kelionei vaikai klausia, kur keliausime kitą kartą. :) 

čia rasite?

Iki šiol savo kelionių įspūdžius ir nuotykius  aprašinėjau įvairiuose forumuose,  asmeniniame facebook‘o profilyje, bet atėjo laikas viską sudėti į vieną vietą. Mano puslapyje rasite šviežius įspūdžius ir senesnių kelionių aprašymus. Visokių lyrinių nukrypimų nebus daug, nes pati mėgstu skaityti lakoniškus ir praktinių patarimų negailinčius kelionių aprašymus. Visos kelionės bus „žemiškos“(galėsite pasakyti sau „ir aš juk taip galėčiau“) ir telpančios į standartines atostogas ar savaitgalius.

Kodėl rašau? 

Nes mėgstu viena ar su šeima peržiūrinėti kelionių nuotraukas, prisiminti tada jaustą nuotaiką, patirtus nuotykius  ir atradimus. Nes noriu paskatinti kuo daugiau žmonių keliauti  ir taip atrasti ne tik nežinomus kraštus, bet ir savarankiško keliavimo ir kelionių planavimo džiaugsmą.

Jei jau atradote mano puslapį, skaitykite, keliaukite kartu su mano šeima, semkitės idėjų, užsikrėskite kelionių virusu ir planuokite keliones patys! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan